Sorgens år

Januari: Tillbringades med att vara mycket med pappa. Jag tog ut anhörigdagar för att kunna följa honom till Umeå och hämta hem honom från Skellefteå och för att laga mat och städa, men mycket för att bara finnas där som extra öron och stöd i allt det svåra.
 
Barnen gick slalomskola och vi besökte Storklinta i Jörn.
 
   
 
Februari: Kretsade ju väldigt mycket runt pappa som blev sämre i slutet av månaden och vi syskon turades om att vaka vid hans sängkant.
Men jag hann också med att hålla i två kassamöten på jobbet.
 
Mars: Pappa gick bort den 7:e mars och det blev väldigt mycket som skulle ordnas. Dödsannons skulle fixas och massa samtal skulle ringas för att avsluta alla konton och abonnemang....Begravning skulle planeras och dag bokas in.
Men vi firade också Mikaels födelsedag, Påsk med alla barnen hemma, vilket innebar Bygdsiljum och slalom, skoterutflykter och massa kvalitetstid.
 
   
 
April: Begravning. Bokning av Tunisien. SAIK tar SM guld.
 
   
 
Maj: Enligt bloggen, en ganska bra månad då våren och livet började återvända lite....
Vi beställde hem ett Stenmjölslass och jag rensade lite i trädgården, åkte ner till Johanna över en helg och sen avslutades maj med en resa till Tunisien. Det var också här jag fick höra att jag skulle bli mormor.
 
   
 
Juni: Månaden då allt händer!?
Johanna kom upp för att jobba en helg, Emma fyller år, semestern påbörjas, gravstenen kommer på plats, jag gjorde arbets/gästrummet klart, ultraljudsbild på barnbarnet och prinsessan Madelene gifter sig.
 
 
Juli: Semester i vårt avlånga land och börja om att jobba igen. Kul att Johanna också sommarjobbade här i Norrland.
 
 
Augusti: Innebar vår tur till släktträff och försök till bärplockning och konsten att suga ut de sista godbitarna med sommaren. Lite inflyttningsfest...å matfest.
 
 
September: Månaden då jag kraschade!
 
Nya scheman presenterades och mitt grundfundament förflyttades...
 
Oktober: Min födelsedag och givetvis Pontus firades. Jag åkte också ner till Stockholm i min sorgebubbla...
 
November: Johanna och Erik kom hem och mitt fokus var att kasta mig ur min sorg...För fakta är att värre sorg har jag aldrig upplevt än den att förlora sitt jobb....Lisa fyllde tjugo i den här månaden.
 
 
December: Jobbsituationen åt upp all min kraft i början av månaden....sen kraschade jag på jobbet och vräkte ur mig....och då först kunde jag kasta mig ur den negativa spiralen...
Glädjande besked om att jag blivit mormor kom den 17:e.
Sen fick jag fira jul med alla underbara familjerelaterade vänner, dessutom utan konflikter och pliktkänslor....alla som kunde firade ju julen hos oss, sen åkte vi ner till Johanna, Erik och lille Elton för mer julmys.
 
 
 
 
Gott slut mina vänner....
 
Kram.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0