Viool och Fonus

Vid tio i dag träffade jag och mina syskon pappas kontakt sjuksyster och läkare från Viool gruppen, Lina och Lars, för ett avslutssamtal.
Det känns som om man förstår lite mer nu om hur cancer och cancermediciner fungerar och det här med "hur lång tid kan jag ha kvar"? Som i sig är en sån klurig fråga...men som vi har fått, som lite mer, förståelse för.
Det togs också lite prover på pappa som skickades på odling strax innan han dog och de har vi i dag fått svar på. Det var inga skyhöga värden åt fel håll men urinodlingen visade på svamp i urinet och från blododlingen att det fanns en antydan till blodförgiftning. Dödsorsak kan alltså inte fastställas till något konkret utan man kan bara konstatera att pappas kropp inte orkade stå emot cancern mer...
 
 
Efter besöket på lassa, åkte vi till Fonus för att beställa en gravsten.
Konstigt, men skönt att vi är så överens om alla de val man måste göra!? Ni vet typsnitt på bokstäverna och om man vill ha någon bild och hur stenen framför allt ska se ut...det kommer att mejlas ett förslag hem till oss för godkännande snart då.
Sen var vi ganska besvikna på hur det här med telegrammen och anmälningarna har gått till. Flera telegram kom efter begravningen och minnesstunden och några anmälningar försvann.
Även om det aldrig kan ersättas i pengar sådana misstag så skulle vi ändå få lite kompensation genom att alla våra tackkort och vår tackannons i NV blir utan kostnad.
Vi hade tur i oturen att flera hade fått förhinder i sista stund och inte kunde komma för annars hade det inte gått ihop med smörgåstårtorna.
Men många av de som hade skickat telegram i god tid blev ju som förfärade när de inte fanns..
 
Nåja nu är de flesta svåra valen och besluten klara och man kan gå vidare i sorgearbetet.
 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0