Jag fixar det...men jag gillar det inte!

Jörgen är i Stockholm nästan hela veckan på utbildning. Jag försöker få ihop logistiken på hemmaplan, god hjälp har jag dock av Lisa som  fixar och trixar med barnen på morgonen..
Igår morse fick jag ringa till Fritids för att höra om de fick komma en extra stund på morgonen i alla fall, eftersom Lisa behövde åka in med halv åtta bussen.
Jag fixar det ju, men jag gillar inte att ha helt eget ansvar för att hålla koll på tider och datum för träningar och läxor, föräldramöten och skolfoto, klädval och fruktval o.s.v.
 
Kolla in Emmas fina prinsessa som hon ritade på duschväggen i går afton.
 
 
Sen kan jag inte riktigt släppa en gnagande känsla av orättvist påhopp/kontra feltolkning av mig angående kommentaren i mitt inlägg med rubriken "Kanske lik mamma ändå.." Den anonyma kommentaren var: "Det syns vilka favoritdöttrarna är :)"
Jag skulle bara vilja säja att jag har inget "favorit" barn! Jag har fem underbara goa barn, dessutom fem mycket olika barn! Det är helt omöjligt för mig att gradera dom i någon "favorit" skala.....Men ifall jag skulle göra det ändå så ligger i så fall Lisa mycket bra till som favorit just nu...
 
Men fortsätt gärna att kommentera och visa att ni läser mina tafatta försök att berätta om mitt liv..
 
Kramisar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0