Weekend med feel good.

I fredags när jag kom ner till Stockholm tog jag expresståget in till stan. Johanna och Erik Jobbade så jag hade bestämt mig för att ta en promenad runt i gamla stan.
På min Iphone har jag laddat ner en App som heter Verkligheten och den fungerar som en liten Guide kan man säga..det finns massa information nedladdat där i vart fall om olika bygnader eller händelser i historien som har utspelat sig på olika platser. Man kan ställa in den på promenadläge och då berättar en röst för dig om du passerar något ställe som är intressant att berätta om.
I gamla stan och i Stockholm finns det så mycket att berätta om och jag fick höra i mina öronsnäckor både det ena och det andra om byggnader och händelser vart efter jag promenerade.
 
 
Vet ni vad som dessutom passerade mig när jag var på väg från Gamla stan? Jo fyra blanka fina bilar som jag kunde se festklädda människor i, varav en var självaste Drottningen och den andre jag kände igen var prins Daniel. Det var trångt där de passerade mig så jag hade Silvia bara en meter ifrån mig.;)
 
Sen tog jag mig tillbaks till Solna via tunnelbanan och satt sen och chillade med Erik tills Johanna kom hem från jobbet.
Även Eriks mamma kom ner till Stockholm den här helgen för att besöka hennes söner, så fredag till lördag tillbringade hon och hennes vän med oss innan det blev näste sons tur att få besök.
Det var ingen dålig Buffe Johanna hade fixat och som hon dukade upp till oss...mycket trevlig kväll!
 
   
 
   
 
På lördag eftermiddag åkte vi ut till Eriks storebror Elmir och Daniella för att vara barnvakt till deras två härliga killar.
 
 
Direkt föräldrarna återvände åkte vi vidare till HeronCity för att se Bio. Filmen vi såg var  "En oväntad vänskap".  En helt klart sevärd film och vi tre var rörande överens om att det var en "feel god" film också som gav oss många goda skratt.
 
Söndagen bestod av Brunch högt uppe på söderns höjder med utsikt över Djurgården och Gamla stan. Underbart gott och ett mysigt ställe...
 
   
 
Sen blev det försök till shopping av skor på ett stort köpcenter, många par provades men mina fötter gillade inga! :(
IKEA besökte vi också och där köpte jag några ramar och värmeljus. :)
 
Tack för en underbar helg!
 
Kramisar.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0