Mot alla odds.

Jag har gjort ett undantag på sänggående tiderna för de små på tisdagar nu i några veckor, så de har kunnat följa de äkta kämparna i programmet Mot alla odds. Vilka riktiga kämpar!! 
Alla deltagarna har minst ett handikapp, oftast flera, men tro inte att det har hindrat dem att färdas genom halva Afrika för det!?

Sänggåendet gick bra, inga griniga barn, bara en grinig mamma. Fullmåne och PMS är ingen bra kombination kan jag meddela.
Sen har jag också varit på Kvinnokliniken idag för ett omprov av mina cellförändringar. Anspänningen inför det besöket var enorm och jag känner mig väl lugnare nu efteråt men det är fortfarande jobbigt.

Läkaren förklarade ....
Att jag blev ditkallad för att cellprovet jag tog ett år efter min operation och borttagning av cellförändringar, ändå visade på små cellförändringar.
Det såg bra ut idag med blotta ögat och snabbkoll i mikroskopet av cellerna såg också bra ut och ett nytt prov togs för att skickas in. Ett vaginalt ultraljud gjordes också.
Allt såg som sagt bra ut och hade det inte gjort det så hade läkaren knipsat en bit för vidare undersökning redan idag.

Nu ska jag vänta i ca tre veckor på ett provsvar, är det provet positivt blir det återbesök med djupare undersökning och då måste han nog knipsa en bit också fast under bedövning.


Kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0