Inte många rätt...

Puh vilken dag!

Jag började med att försova mig en anings, bara en kvart sen till jobbet, fast det blir liksom fel ändå!
Jag tog igen den kvarten utan problem och kände att jag var ikapp då butiken öppnade med alla de arbetsuppgifter jag har fram till dess.
Det första som sinkade mig sen var en uppmuntran och positiv grej....nämligen besök av Tidsam Håkan!
Håkan berättade för mig att han fått till uppgift att välja ut tre butiker ur sitt säljdistrikt att nominera till årets Dagligvaruhandelsgala till hösten för bästa tidskriftssäljare, jag var en av de han tänkte på!

Jag vet ju sen tidigare att vi är den andra största ICA-Supermarket butiken i Sverige på att sälja veckotidningar. Men att Håkan ändå väljer ut våran butik och ville belysa min insats också, känns helt underbart!
Hoppas vi vinner att få åka till galan!!

Nästa grej som sinkade mig med tjugo minuter var en kund som behövde hjälp med att spåra några kvitton...

Så då jag äntligen får fortsätta med mina arbetsuppgifter är klockan strax före elva och jag har två kassalådor kvar att räkna. Tur att man är stresstålig säger jag bara!
Men kvart över elva kommer jag på att jag ska vara rastavlösare redan kvart i tov....då brister jag ut i en svordom och försöker ringa för att få hjälp, men inser att det liksom inte finns några alternativ...
klockan halv tolv stämplar jag ut för lunch med vetskapen om att den bara blir en kvart lång...SUCK!!

Det strulade för gubben också idag....han skulle hämta ut sin nya tjänstebil men det gick inte på grund av att den hade fel på lyset! Detta resulterade i förseningar för honom så vi fick lov att äta middag på restaurang! :))

Ha en bra fredagskväll och hoppas eran fredag har varit bra också!

Kramisar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0