Sommarsemestern 2012

Vi har många dagar på resande fot bakom oss just nu, det känns skönt att vara hemma igen. "Borta bra men hemma bäst" känns som ett bra citat just nu.
 
851 bilder har jag lyckats ta med min Nikon kamera och då har jag ju inte räknat de kort som är tagna med min nya Iphone...sammanfattningsvis är det många bilder som är tagna denna sommar.
 
Det var skönt att komma hem och packa upp väskor och börja tvätta och packa in in garderoberna...Jörgen har klippt gräsmattan och jag har akut vattnat lite, för jag tror våran hustomte har glömt att vattna lite amplar och sommarblommor minnsan!? Till middag så stannade vi i Kåge och akutinköpte lite färskvaror och en middag som fick bestå av potatissallad och bräckt kassler. Mums sa vi alla!
 
Ja nu sitter jag här och borde sammanfatta hela semestern...bloggappen på Iphonen har inte gillat mina uppdateringar med foton...datorlån har inte heller fungerat....bloggandet har ju stannat av så här under min semestertid...
Men idag blir det bara det som hänt idag och igår lite får också hänga med på ett hörn....
 
Jörgen har ju arbetat tisdag till torsdag och faktiskt sovit på hotell under den tiden också. Jag och barnen har då passat på att roa oss med Monica och hennes tre barn medans Johanna arbetat, men om det kanske jag skriver senare...igår torsdag åkte vi i vart fall från Johanna där efter halv åtta på kvällen och anlände till Sundsvall för en övernattning efter kl 22.00 drygt.
Tanken med den här dagen var att åka hem men vi ändrade oss och stannade till vi Skulebergets fot för vidare färd med linbanan till toppen för att äta en lunch.
Gissa om mammatanten hade höjdrädslakill i magen? Fast maken hade det jobbigare denna gång och gick faktiskt ner med sonen istället för att åka korgliften.
 
    
 
  
 
Kramisar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0