London dag 1

Nu ska jag försöka skriva om min underbara Londonresa.

Resan startade tidigt på fredagsmorgonen med att väckaren ringde klockan 04.30. Steg då upp och duschade och gjorde mig klar.
Väckte chauffören och 05.15 åkte vi mot Fahlmark, Pea och Kicki hämtades upp på vägen och vi anlände strax före sex...Flygresan ner till Stockholm och Arlanda gick bra, inga trötta eller sura miner..

 

Vi var sexton personer som tog oss vidare mot utrikesterminalen i en strid ström och gick igenom säkerhetskontrollen och hamnade inne på taxfreen, men också lika snabbt fortsatte vi in genom passkontrollen och vi alla undrade VAD HÄNDE NU??
Ingen hann ju gå på MacDonalds eller shoppa parfym eller starkare varor.....nåja, det blev att sitta ned och vänta på ett litet Cafe istället.

  

På nästa flight så fick jag fönsterplats och kunde ta ganska så fina flygbilder bl.a. över Themsen..

  

  

Efter landningen och bagaget var upphämtat, mötte en värdinna med ICA-skylt upp och guidade oss ut till en buss som vi fick vänta lite på, eftersom vårat plan hade landat tjugo minuter för tidigt.

  

Vad häftigt det kändes att äntligen vara där...att se deras karaktäristiska hus och så..

Väl framme på hotellet blev det incheckning och lite väntan på några rum som inte var riktigt färdigstädade..

 

När väskorna äntligen hade blivit inlåsta på rummet kastade ett glatt gäng in sig i två "Cabs" med Stina som personlig guide och vi begav oss mot Big Ben!

  

Kolla vad vi ICA-folket passerade....Helt plötsligt var vi där....BIG BEN!! Lovely feelings....

    

Alldeles i närheten ligger också LondonEye som vi fotograferade...sen började vi promenera mot Trafalgar square, stannade och åt lunch på ett ställe också, men nu får bilderna berätta en stund...


Efter Trafalgar Square vinkade vi in en taxi och tog oss till det för mig överskattade lågprisvaruhuset Primark.

  
Tillbaka till hotellet med en Cab för att göra oss i ordning till den gemensamma middagen.
Hela gänget samlades på "våran" pub innan vi begav oss till matstället fördelade i några taxibilar.Än en gång så får bilderna berätta om matstället och maten och så....

  

  

Efter restaurang drog ena halvan av gänget vidare på nattklubb medans andra halvan strosade hemåt vägen och upplevde det julpyntade London by night!

  

Nu började alla känna sig riktigt nöjda över den här första dagen i London och än en gång vinkades en Cab in för att ta oss till hotellet..

  

  

Gudars skymmning vad vi hann med mycket på vår första dag i London!
Lampan släcktes lokal tid efter två, alltså tre svensk tid! I nästan ett dygn varade denna fredag....

Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0