Hemresedagen

Innan vi skulle bli hämtade med buss för att ta oss till Heathrow, hann vi med frukost och en promenad i Hyde Park. Skönt!

När vi sen kom fram till flygplatsen är vårat flygplan inställt! Oj!
Blev då en lång väntan i en kö, framför en SAS disk där vi blev ombokade till ett plan som skulle gå 17.10 och missa anslutningsplanet vidare till Skellefteå med femton minuter... det planet ombokades till måndagmorgon 08.10.
Åke fick lov att ringa till personalansvarig och meddela de tragiska nyheterna, för att hon skulle hinna trolla med tårna och fixa måndagsmorgonen på jobbet med halva styrkan borta!

 

Nu kunde vi checka in bagaget och bege oss till taxfreeområdet för shopping och lunch innan vi skulle lyfta, men ingenting blev som vi tänkt oss. Vårat ombokade plan blev hela tiden "delayat" och först efter midnatt kunde vi lyfta hem mot Sverige.

I och för sig så gick det ingen nöd på oss, för det fanns otroligt många fina shoppingställen, bl.a ett mini Harrods, god mat fanns också att köpa i de många restaurangerna.
Men väntan och ovissheten var ändå påfrestande.

  

Klockan 03.15 kunde vi krypa ner i ett lyxigt hotellrum på Arlanda...

  

....för att kliva upp klockan sex igen för hemfärd mot Skellefteå och direkt incheckning på ICA-torget och byta om till arbetskläder!Men jag sammanfattar ändå denna resa med dessa ord...
Tufft! Intensivt! Underbart! Roligt! Fantastiskt!

Tack chefen!

Kramisar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0