tisdag

Denna tisdagen började inte bra! Vaknade första gången vid halv fyra av att jag hade ont i ryggen och det var svårt att hitta något sätt att ligga på utan att det skulle göra ont!
Småslumrade ändå några minuter här och där, men klockan fem klev jag upp och stoppade i mig en Ipren.

Jag vet inte hur jag riktigt ska beskriva smärtan/krampen jag får.....men började inse att den påminner väldigt mycket om den ryggsmärta man har vid en njurbäckeninflammation. Eller för er som har varit gravid och fött ett barn!? Ni vet värsta pinvärkarna? Så känns det!!

Funderar väldigt mycket på detta och oroar mig också givetvis. Ska ringa vårdcentralen i morgon för en eventuell läkartid.
Jag har ju haft dessa "kramper" ett tag nu och det känns inte som om det riktigt är ryggen i sig som spökar, utan mer midjan och mjukdelarna.
Det som också är så konstigt är att det går över framemot eftermiddagen.

Hoppas nu jag får en riktig undersökning och ett snabbt svar på vad det är som orsakar dessa "kramper", för som det var i morse så illa har det inte varit förut någon gång!


Det går inte sitta-ligga-stå-gå.....och imorse så kändes det till och med som om jag skulle spy av smärtorna, jag var kraftigt illamående i vart fall. 
När jag satt i bilen så bollade jag med mig själv om jag skulle vända om hem igen eller åka in till Akuten. Jag kallsvettades nästan.
Fast nu gjorde jag inte det och det var ju bra för det blev ju bättre och bättre för att tillslut inte kännas alls någonting.

Jag hoppas nu att jag kan förklara för sjukvården hur det känns och stå på mig om att få hjälp med magnetröntgen eller ultraljud på magen eller blodprover eller nåt dito så man kan utesluta otäcka fel som cancer eller nå´t!?
Sist blev det ju lungröntgen och sjukgymnast....men det hjälpte ju inte mig och allt rann ut i sanden.

Kanske det bara är något hormonellt tjafs? Övergångsåldersrelaterat? Äggstockarna? för mina månatliga blödningar är inte sig lik som de brukar vara.

Sen så är det min mors födelsedag idag. Grattis mamma!!
Även mammas moster och syster fyller år i dag samt mosterns två barnbarn. Grattis alla 15:e mars födelsebarn!

 vi kommer och fikar till helgen...

Kramisar.


Kommentarer
Postat av: Maria

Undrar om du har bra säng? annars kanske det är dags att byta ut den? jag köpte en ställbar säng, men u håller den på att vara slut, den är säkert 10 år. Jag brukar vakna med samma smärtor som du, Ipren och spikmatta är det som gäller då. Brukar kunna somna om då. Annars två alvedon + en ipren, det är väldigt bra. Du kan ju prova köra en ipren kur, 1*3 i tiodagar, låt säga kl 5(om du är vaken då) 13, och 20-21 tiden.. Hoppas du får hjälp.

Kram maria

2011-03-15 @ 20:41:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0