Sofias änglar...

Tårarna rinner nerför kinderna, det går inte låta bli. Har just sett ett tvprogram på femman - Sofias änglar. Oerhört starkt avsnitt där pappan kommer att dö, dö av en tumör i sitt huvud!
Hans önskan är att få så mycket kvalitetstid som möjligt tillsammans med sin familj och slippa dryga svåra tidskrävande renoveringar på sitt slitna radhus....

 
Jag läser just nu mycket bloggar som handlar om cancer, eller personer som har cancer som bloggar.
Jag har fastnat för några stycken som berör mig mer än andra.....där modiga människor, starka människor, ledsna människor, svaga människor och helt vanliga människor gör sin livets resa helt enkelt!

Alla ska vi göra livets resa, för en del är resan lång och njutningsfull och för andra blir resan kortare och kanske också mindre rolig!?

Min resa började på sextiotalet och har ju som de flesta andras resor haft sina uppförsbackar, krökar och raksträckor. Ibland har det blivit tvärstopp och ibland har man varit tvungen att välja en ny väg och ibland har uppförsbackarna känts som helt omöjliga att klara av.
Men här är jag nu, en frånskild och omgift fembarnsmamma, mitt i min livs resa....(vad jag vet med mina 44 år...)

Mycket har jag klarat av och mycket mer består har jag insett. Men jag väljer livet! Jag väljer att leva i nuet och glädjas över det lilla och mina barn, som är det stora i mitt liv! Det gäller att inte fundera så djupt och så stort, utan älska och njuta här och nu!
Farligt blir det då man börjar grubbla och tycka synd om sig själv.

Visst har jag gått på minor och visst har mina grundmurar skakats om men jag väljer ändå livet! =)http://lindaskriver.blogspot.com/

http://blogg.alltforforaldrar.se/smabarnsfar/

http://idawilson.blogspot.com/

http://georgeschottl.wordpress.com/

http://utrotaklumpen.com/

mammatanten har talat!

Kramisar.Kommentarer
Postat av: Ida

2011-01-26 @ 10:55:18
URL: http://idawilson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0