sjukstuga och fortsatt kallt...-18

Jag stannar hemma i morgon och "vabbar" också för på morgonen klagade Emma på ont i magen. Pontus är fortfarande tät och vi har börjat medicinera honom med kruppmedicinen.
Angående Emmas mage så har hon till och från klagat på sin mage men inget specifikt har hänt som bevisar på magsjuka eller så. Emma äter normalt och har bajsat normalt, men eftersom skolan har skickat ut ett brev om att alla barn och syskon ska vara hemma vid minsta symtom på Vinterkräksjuka.....så är det väl bäst att lyda. Två dygn utan symptom innan återgång till skolan är tillåten.

Själv får jag lite "lappsjuka" och känner att jag blir så där låg och funderande....får för mycket tid till grubblerier helt enkelt. Men nyss fick jag mig en paus och var över till grannen och hjälpte till att starta upp hennes bil med startkablar. Kanske ska jag trotsa kylan och ta en promenad ikväll då maken har kommit sig hem!? Ja vi får se....

En sak som jag tycker är så tacksamt är att Pontus och Emma leker så fint ihop. Nu är dom under trappen i deras koja och leker. Blir lite tråkigt och rörigt då de har hängt upp filtar och täcken och så....men något roligt måste de ju få göra.

  

Funderar på att starta upp med projektet Emmas rum. Först ska hennes gamla rum tömmas på lite saker som hamnat där fast de hör hemma någon annan stans. Sen har jag två målningsprojekt. En skänk eller sekretär eller vad det nu heter samt mitt gamla köksbord med stolar. Vi måste också tapetsera om i detta rum. Så riva tapeter kan jag också sysselsätta mig med......vi får se vad det blir.

Kramisar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0