Stjärntecken? Sant eller falskt!?

Stjärntecknet Vågens egenskaper 

Vågen

Från 23/9 till 22/10.

Vågen är en charmig sällskapsmänniska som älskar att träffa nya människor. Vågen är helt enkelt speciallist på att umgås med andra. Mycket därför att det ger vågen kunskap och erfarenhet vilket vågen törstar efter, detta kan också ta sig utryck i att vågen (när de inte umgås med andra) slukar böcker eller filmer. Vågen älskar kärleken och tvåsamhet är viktig för vågen och utan en partner eller vänner runt sig känner sig vågen halv och ofullständig. Vågen lägger därför ner mycket kraft och energi på att ordna jämvikt i omgivningen, de avskyr gräl och är mycket diplomatiska och utmärkta medlare i olika situationer. De vill gärna ställa till rätta och lösa konflikter.

Vågens starka önskan att kompromissa och tillfredsställa omgivningens önskningar kan göra att det är svårt att veta vad vågen själv har för åsikt. Vågens strävan efter att vara omtyckt kan resultera i att de gärna lägger sig till med små vita lögner för att undvika motsättningar. Eller också kan de utveckla en manipulativ sida som gör att de kan få saker sin väg utan att den andre ens märker att de blivit manipulerade. Trots sin medlande natur så kan vågen tendera att vara riktigt snarstucken vilket ibland gör att de själva drar igång ett bråk trots alla goda förutsattser.

Vågens sociala behov kan göra att de lätt blir osjälvständiga och har svårt att fatta beslut. Vågen kan oavsett ha oerhört svårt att välja och kan hålla på och väga för och emot i det oändliga. När beslutet väl är fattat kan det vara försent även om det förmodligen var ett ovanligt genomtänkt och bra beslut.

Vågen är inte praktisk och är totalt ointresserad av praktiska saker. Att fixa ett motorstopp eller lägga energi på andra världsliga ting är verkligen inte vågens melodi. Men ingen fara, om någon får hjälp att bära väskor eller att hantera tråkiga vardagssysslor så är det vågen. Vågen är nämligen oftast både vacker och kontaktsökande, vilket gör vågen väldigt attraktiv för det motsatta könet så till den milda grad att de formligen står och hoppar jämfota över att få hjälpa och behaga den charmiga vågen .

Vågar är som sagt mycket kärleksfulla och lätta att älska och innan de finner den rätta så kan de vara riktigt flirtiga och ombytliga i kärlek. Men när vågen väl lovat någon evig trohet så bryter den inte det löftet i första taget utan de håller sig troget till sin livspartner för alltid eller till dess att omständigheterna tvingar dem att besluta annat. Vågen är mycket romantisk och är en sinnerlig och fantasifull älskare. Vågen är barnkär och trivs bäst med en stor familj.

Lämpligaste yrkesval: Allt som har med skönhet och lyx att göra, såsom frisör, konstnär, juvelerare, eller yrken som kräver diplomati, ex. advokat, diplomat, psykolog.

Känsligaste kroppsdel: Stjärten.

Vågens bra egenskaper

Diplomatisk och fredsälskande
Söker harmoni och balans
Sällskaplig och charmig person
Skönhetsälskande och mycket romantisk
Lojal mot sina vänner
Artig och bra på att lyssna
Kärleksfull

Vågens mindre bra egenskaper

Kan vara rätt lat
Ofta obeslutsam och ombytlig
Flirtig, ytlig och nöjeslysten
Lättlurad och lätt påverkad
Egen kär

Var på stjärnhimlen finns Vågen

Vet du vilka stjärnor som tillsammans bildar stjärntecknet Vågen? Markören på kartan nedan visar centrum av stjärntecknet. Navigera dig runt på stjärnhimlen och se stjärnkonstellationen för Vågen. Du kan zooma och panorera med kontrollerna till vänster.


astrologi, hänvisar Vågen dem född 24 september till 23 oktober, och är den sjunde zodiakens tecken. Kardinal Air tecken är Vågen en dynamisk och principfast kommunikatör. Libra försöker ibland för att undvika konfrontation och med att fatta ett beslut. Den klassiska Vågen är en mästare på diplomati och finkänslighet. Libras förstå människor och göra bra medlare, matchmakers och politiker. Många Libras är bra artister och musiker. Vågar gör också bra arbetsledare och chefer eftersom de vet hur man ska dela framgången med andra. Libras tenderar att ta fram det bästa i andra av nuturing utveckling i andra, trots att kommunicera sina egna intressen också.

Vågen obeslutsamhet är legendarisk. Även något så enkelt som att välja en plats kan förvirra Vågens till något slut. Libras måste tänka på alla konsekvenser av ett beslut. Till exempel, undrar de om de sitter bredvid så-och-så i stället så-och-så skulle ett sådant-och-så har sårade känslor på grund av det? Andra gånger Vågen kan vara arg, men de får inte vara klar eller vet hur de ska uttrycka sin ilska utan att bli konfrontation, så att de åter kvar obeslutsamhet om vad du gör.

 

Vågen, liksom Oxen, styrs av Venus, planet skönhet och attraktion. Många Vågar är vackra och attraktiva med en lättsam charm. Äldre Libras ofta har en känsla av informell elegans om dem.

 

Symbolen för Vågen är Scales. Den intellektuella Vågen både förstår och bryr sig mycket om världen frågor som rör social rättvisa och jämlikhet. Vågen är den mest unpredjudiced tecknet i Zodiaken och kan se alla synpunkter på en viss fråga. Vågen, tillsammans med Leo, är också den mest sannolika av alla tecken att se positiva egenskaper i andra.

 

Pale grönt och blått är några färger förknippas med Libra. Den metall för Vågen är koppar. Vågen regler njurarna. Nyckelord för Libra personligheter mänskligheten, jämlikhet, rättvisa och balans.

 

Vågen är den mest kompatibla med andra Air tecknen, Tvillingarna och Vattumannen. Lufttecknen erfarenhet "ett möte i sinnet" som de ser många möjligheter och alternativ när det gäller att tänka igenom något. Skorpionen, Skytten, Lejonet, Jungfrun och tenderar också att göra kompatibel partner för Vågen. Fiskarna och Taurus har neutral kompatibilitet med Vågen, men cancerformer kan vara alltför emotionell och Capricorns alltför icke-filosofiska för Vågen. Famous Libra infödingar omfatta Heather Locklear, Shaggy, Jimmy Carter, Catherine Zeta-Jones, och Sting.

Kopierat några sidors tycke om mitt stjärn tecken---Jag är mycket tveksam om det där med att vara väldigt social och mingla runt...??

Vad tycker ni om mitt stjärntecken? Verkar beskrivningarna sanna? Jag ligger ju på gränsen till att vara en skorpion...Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Skorpionen är ett vattentecken. Det betyder att det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt.

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen.

Kan ju tycka att nästa stjärntecken stämmer bättre på mig......så lite mittemellan är jag nog endå?

Vad tycker ni om mig?

Men det som ändå stämmer med vågen är att jag bryr mig väldigt mycket!?

Den klassiska Vågen är en mästare på diplomati och finkänslighet.

Kommentarer
Postat av: jörgen

jag tycker ganska bra om dig.........

2011-02-26 @ 00:04:53
Postat av: isabell

vågen är helt enkelt bäst!!!

2011-03-05 @ 22:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0