Negativ....

Helt ärligt?? Hur många är glada och lyckliga jämt?? Hur många känner sig 100% tillfreds jämt?? Inga bekymmer någonstans?? Jag tror inte det finns någon!

Just nu har jag en sådan svacka...känner mig inte helt glad eller helt nöjd med mig själv! Känner mig liten och osäker, fet och otillräcklig. Trött, ont och deppig! Mycket kan nog skyllas på hormonerna dock, I hope....

Har också en fundering på om det är sorg och saknad och en identitetskris!!?? Jag har ju slutat röka och det känns jättebra och går jättebra inga större abstinensbesvär. Däremot så vet jag inte längre vem jag är? Vad jag ska ta mig till med all denna tid som uppstår?? En inre rastlöshet....andra känslor....andra vanor.....bryta mönstret handlar inte bara om handling har jag insett. Man röker inte bara fysiskt utan psykiskt också......Man "hänger" liksom i luften lite nu....vet inte vad man vill riktigt. Någon som känner igen sig? Någon som har någon "pepp" idé??


Kommentarer
Postat av: p

du är så duktigt lilla du! jag hejar på dig!

och jaaa, jag känner igen mig på allt det du skriver ovan. dock så är jag en sådan utmärkt clown på jobbet att man skulle kunna tro att det egentligen är mitt jobb ^^

2010-05-03 @ 21:59:45
Postat av: Maria

Jag har brukar ha såna där perioder, mest när det börjar gå mot vintern, när mörkret kommer osv. Brukar gå hyfsat bra när det blir vår, man ser fram emot värmen och sommaren. Jag tycker du är duktig, man blir så positiv och glad av att komma hem till er och träffa hela familjen, något kommer du säkert på för att hålla humöret uppe :)

2010-05-03 @ 23:49:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0