Nu är det dax....

Jag har ju slutat röka som ni vet, har varit helt rökfri i hela 17 veckor. :)) Och det är ju bra!! Men det som är mindre bra är att jag inte har lyckats hålla vikten, inte bra alls. Det är ju ganska vanligt att man går upp några kilon bara på grund av en omställning i vätskenivåerna i kroppen. Men tretton kilo är inte okej!! Som jag har skrivit tidigare så har inte rökbegäret varit något stort problem för mig utan istället den identitetskris jag fick.

Cigaretterna har ju alltid funnits där för mig, både i glädje och sorg och  som "uppåttjack" och "nedåttjack"! Det blev så svårt för mig att genomgå denna skiljsmässa från min bästa vän, att lära sig nya rutiner och nya vanor. Jag har inte haft mer godisbegär eller så.....men jag har haft otroligt svårt för att avsluta mina måltider.....

Hur som haver, så vill jag inte dö i fetma istället för lungcancer......Nu känner jag att det är dax att en gång för alla begrava cigaretterna och ta kontroll över min kropp igen! Jag vill inte längre vara i denna feta kropp - dax att skapa en ny identitet! Sund och hälsosam vill jag bli.....men känner att jag behöver ett rejält viktras först så nu blir det påsdiet!! En snabb viktnedgång först sen sund och nyttig mat enligt tallriksmodellen eller GI-metoden ska bli min melodi.

Pepp, pepp, pepp........


Kommentarer
Postat av: Johanna

Det här kommer att gå bra! :D Till Julafton kommer vi att vara fit for fight!!

2010-08-09 @ 21:23:02
Postat av: Maria

Vet inte riktigt vad jag ska säga Annica! Det är en jobbig känsla att inte vara nöjd med sig själv, men från min sida kan jag säga att jag tycker du är perfekt precis som du är! 13 kg men du ser ändå superbra ut! :)

2010-08-09 @ 21:26:23
URL: http://mariahallgrensdagbok.blogg.se/
Postat av: gubben

bra maria. johanna?? vadå vi

2010-08-10 @ 01:56:32
Postat av: s

Hur får man tag i cambridge?

2010-08-20 @ 08:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0