Ett år till

Hej säger jag från ett hotellrum i Umeå. Jag och Jörgen fick en chans att komma ifrån bara han och jag i och med att Lisa kom upp från Stockholm igår.
 
 
Började min födelsedagsmorgon med att få en sovmorgon och sen bara pyssla om mig själv i ett tomt hus.
Jag åt frunch och fållade upp en stickad klänning jag beställt hem för ett tag sedan innan jag begav mig ner till stan för att hämta upp lilleman som skulle ha föräldraumgänge.
 
 
Jörgen fixade middag och barnen ville inte bli fotade...
 
 
 
Jag kanske låter klagande och eländig här på bloggen nu och då och jämnt;) eller hur ni nu tolkar det ni läser?
Känner mig dock tacksam över att få fylla ett år till och därigenom kunna fortsätta att fylla min livets vagn med mer upplevelser.
Allt är inte bara positivt och glatt hela tiden, men jag är ändå nöjd över mina val och den kurs jag väljer att styra min vagn framåt här i livet.
 
Vi landade sent igårkväll här på Scandic Plaza i centrala Umeå och hade inbokat sista sittningen till frukost imorse som började 10.00.
 
 
Vi har gjort stan och shoppat lite kläder till oss själva och några saker till Ammarnäs, typ möbeltassar och en sammetsgardin.
 
Vi åt en sen lunch på en afrikansk restaurang. Supergott och annorlunda. Jag har testat afrikansk mat och det här brödet som heter Injera vid ett tillfälle innan men inte ätit en hel måltid.
 
 
Vi hann en sväng på IKEA också och nu ska vi gå ut och äta en sen middag.
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0