Min telefon och otur med vändning

Jag lämnade in min telefon igår för lagning eftersom jag har en drulleförsäkring på den, men sen hämtade jag igen på kvällen.
Hur det gick till? Jo först ringde han som tagit emot telefonen för att min telefon hade ett larm igång och behövde koden för att stänga av den.
Sen ringde han igen eftersom han tyckte det var så märkligt att telefonen verkade fungera som den skulle. Hemknappen som inte funkat för mig fungerade nu. Han fick lov av mig att sätta i sitt eget simkort och testringa till och från telefonen och allt fungerar som det skulle så då hämtade jag tillbaka min telefon.
 
Min gamla halvfungerande telefon som jag använt under tiden har trasig kamera, fungerar endast ibland och då bara med selfiekameran.
Det här resulterade i att inga bilder är tagna och jag får svårare att blogga av någon anledning.
 
Jag gjorde två olika gratenger till middag och en helsida lax med fetaost på till gratengerna. Den ena gratengen var en vanlig med potatis och den andra med palsternacka och morot. Tyvärr blev det tjafs vid matbordet och jag blev ledsen och valde att gå därifrån innan jag hunnit smaka.
 
När jag gjorde gratengerna skar jag mig rejält på fingret och blev tvungen att stripa såret för att det skulle sluta blöda.
 
Idag har jag städat och handlat, krattat lite och förberett för att ha ett föräldraumgänge här hemma imorgon, fast ute på gården. Vi ska grilla lite grillkorv till mellis och Jörgen har monterat upp studsmattan.
 
Något annat som jag glömt berätta för er är att ryggsäcken som Pontus glömt kvar på busstation återfanns.
Att anmäla den borttappad hos polisen gav resultat den här gången, för efter en dryg vecka ringde dom och sa att den fanns hos dem nu.
 
Kram.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0