Försöker vända allt ...

Svårt att blogga just nu, händer mycket och upplever mycket.
Berörs av vänner som är i ofattbar sorg, andra som upplever konflikter och stress av att vara mitt i och inte vilja ta ställning, berörs och tänker på någon/några som kämpar med Herr C (cancermonstret) och mitt jobb innehåller också saker som berör och rör om.
 

Men jag har bestämt mig för att försöka se glaset som halvfullt istället för halvtomt, vända mina tankar och lyfta fram det positiva som går att hitta i allt vi är med om, bara vi försöker vända vårat tankemönster...
 

Jag skjutsar mina barn och andras barn till kompisar och upplevelser väldigt ofta, säger i princip aldrig nej. Men ofta tänker jag "kan inte deras föräldrar skjutsa någon gång"?
Men då brukar jag vända på tankesättet och tänka att vad tur jag har som får umgås en stund extra med mitt barn i bilen och oftast är det så vackert i naturen, då man swischar förbi på vägarna och det hade jag inte fått uppleva om jag var bara hemma.
 
.
 
Jag skjutsar väldigt ofta till Byske och då passar jag på att titta till pappa och blomsterprakten där.
 
Det är njutbart att se hur fint det blev i år och roligt att jag fick ett messinger meddelande från en kusin i Piteå som skickade beröm om hur fint vi ordnat det för pappa.
 

Var förbi Rydlinge äntligen idag och köpte mer rosor, typ buskrosor och klätterrosor.
 

Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0