Tidsbrist

Hej fina ni!
 
Förlåt att jag inte uppdaterar er om vad som händer i mitt liv lika frekvent som jag brukar!? Att ta hand om buskille, vårt lyckopiller, det kräver sin man och vi alla har fullt fokus på honom. Att jag dessutom strax fyller femtio och behöver förbereda inför den dagen får helt enkelt klämmas in då man normalt vill sitta framför datorn eller TV:n.
 
Idag har jag tvättat och stökat på i mina bråteshörn, gett lillkille lunch och sen åkte vi till stan för nödvändiga skoinköp till honom.
Nödvändigt eller inte, så lyckades jag hitta tre fina kombinationer för att klä min runda kropp på söndag och underbart härligt att vagnen rymdes i provrummet;)
 
När vi kom hem så fortsatte vi städa och röja, dock på nåder från lånis som ville ha fullt fokus, plus att jag hjälpte Pontus med att komma sig ut i skogen på kross. Tack fina underbara barn för det ni levererar gentemot lillkille!
Det är ju så med Pontus hormoner att vi loopar oss fram, några hyfsat bra dagar sen ett eller två gigantiska bakslag... men vi kommer oss hela tiden framåt, vilket är got nog...
 
 
 
Lisa har snabbt varit förbi för att få vinterdäck på sin bil, mor och Ulf levererade däcken och´jag fick bjuda dem på mat.
 
När våra gäster åkte så satte jag igång med att grädda pajer, tårtbottnar och mini WB-pajer.
 
 
Tonåringen levererar tillbaka och är "lugn och harmonisk" för tillfället.
 
Själv försöker jag införa små steg i taget och hitta bra alternativ i matväg för att må bra. Har läst på om blodgrupper och vad som eventuellt kan underlätta att äta för att öka sin förbränning ....
Jag ska äta havre och inte vete och inte komjölk bl.a. och jag började den här dagen med en havregrynsgröt med lingonsylt och havremjölk vilket faktiskt blev bra för mina kräsna vanedjur till smaklökar.
 

Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0