Sömnbrist men roligt som sjutton. Underbar weekend!

Förra veckan innehöll en kämpig onsdag och torsdag då sonens tonårshumör/ilska gick över styr och våra gemensamma regler inte alls hölls. Jag är fruktansvärt kvällstrött, men kunde omöjligt somna på torsdagskvällen då jag var så ledsen och upprörd, satte igång med att göra mini WB-pajer och gjorde god natt vid 01.30.
 

På fredag morgon gick gonggongen vid sex och morgonen gick i ett med frukost, skicka barn till skolan, packning av min väska. Vid tio åkte jag ner till stan och hälsade på farmor en stund och sen fick hon följa mig ner till stan och barnvakta lite medan jag provade en baddräkt.
Blev klar lite tidigare än beräknat och lillkille och jag åkte hem för att möta Jörgen och göra skiftbyte som jourförälder.
 
Min flight ner till Stockholm avgick 14.20 och jag sov hela nedresan, vilket var otroligt skönt.
 
Det är så roligt att få träffa mina barnbarn och den här gången hade jag med mig en försenad present till Elton. En egen Wigglekart.
 
 
På fredagkväll bjöd Johanna på vin, nötter och grönsaker med dipp.
 

Somnade ganska så gott därefter i soffan,  klockan var vid midnatt.
 
Lördagmorgon kom Elton ner och kröp ihop under mitt täcke strax före sju, mysigt.
 
Anledningen att jag åkte ner till Stockholm den här gången var att mina stora döttrar ville fira mig med mystid och en dag tillsammans. Johanna kan inte komma upp nu till helgen då jag fyller år.
 
Badhuset som byggdes 1904 har bevarat mycket av interiören från den tiden, stuckatur, fina trädetaljer och bås, väldigt fint och mysigt.
 

Vi spabadade i kalla och varma bassänger och bubblade i ett annorlunda bubbelbad, man låg som i en vilstol av rör och blev masserad av bubblorna.
Jag fick en halvtimmes kinesisk massage och sen åt vi lunch. God ekologisk mat.
Mer spa bad efter det och sen blev jag  kaffesugen och vi tog en fika paus som för mig blev en kaffe och ett vinglas.
 
 
Efter spabadet piffade vi upp oss och tog lite roliga bilder utanför badet.
 
     

Shoppingrunda på stan stod sen på "to do list", sen god tapasmiddag på mysig restaurang.
 
     
     
 
Kvällen skulle vi avrunda med bio, men efter maten insåg vi att det var nästan tre timmar kvar tills bion började och vi spontanbokade in oss på bowling. Superkul! 
Vi alla fick in någon strike, eller totalmiss för den delen, men vi vann på sätt och vis en gång var och jag avrundade omgång två med två strike på raken..
 
     
     
     
 
     
 
Vi tyckte väldigt mycket om filmen.
 

Vi kom hem till Täby och låg till sängs vid 00.30 och jag kunde inte somna. Säkert uppe i varv efter en superlyckad dag, men sen började jag må illa, kunde verkligen inte somna! Kanske det var den superheta tapaspaprikan som spökade? Drack massa vatten och somnade till sist efter 04.20 då jag tittade på klockan för sista gången.
 
Söndag blev det en promenad till vattnet med Elton och Alma. Vi matade ankorna och gungade i lekparken.
 
     
 
     
 
Allt hade varit bra för de som var hemma. Emma har sovit hos kompis och fått rida samt vara på party.
 
 
Hon mötte mig med sina Halloween linser på...
 

I natt har jag sovit bra och på förmiddagen har jag hunnit handla i Byske, tänt ljus hos pappa och bakat en kak sort till...
 

Kram.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0