Förkylningar


Verkar som en höstförkylning härjar i vår familj, jag torkar små näsor hela dagarna och idag får jag torka min egen också. Dock ingen mansförkylning för min del för jag mår rätt bra ändå.
 
Är ni lite nyfikna på min viktresa?
 
Jag tappade faktiskt orken och gnistan då jag fick höra om moster och avslutade fastan samma dag jag fick besked, vilket oftast ger en viktuppgång på 1-2 kg när vätskedepåerna fylls upp.
 
Jag har inte heller orkat med två fastedagar den här veckan, kommer nog bara bli en och den har jag idag.
Men jag har försökt att äta på ett normalt sätt och inte frossat i mig något och trots allt får jag nog känna mig nöjd med att jag fortfarande ligger på -3 kilo sen start.
 

Min bil är inne på service så idag skrotar vi här hemma, plockar och städar, sorterar sockor, leker och ritar med de nyinköpta kritorna.
 
 
Kram.
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Jag har bantat hela livet och sedan ett år sedan så fick jag veta att jag har låg ämnesomsättning. Vilket förklarar varför det är så svårt att gå ned i vikt. Idag känner jag naturligtvis att jag vill gå ner några kilon men det viktigaste är för mig nu att jag får må bra och känna mig sund. Det är ju nu man ska leva livet, och då gör jag hellre det med några kilo för mycket. Kram ❤

Svar: Ja, håller med dig fullständigt och jag har inte bråttom att gå ner några kilo till. Men fakta kvarstår att jag rent fysiskt inte mår bra med alla dessa kilon jag nu bär, psykiskt är det inte så jobbigt längre.
Annica

2015-10-08 @ 12:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0