Hemma

Vi har haft en helt underbar vecka nere hos Johanna, Erik och Elton med massor av kvalitetstid. Det är så skönt att få umgås så kravlöst och avslappnat. Kramas, samtala och avlasta varandra.
 
Johanna är en riktig pysselmänniska + att det var ju halloween så vi hjälptes åt att skära ut några fina pumpa ansikten.
 
 
 
Fast jag gillade lördagsmyset som Johanna fixade till oss bäst! Tre i en kan man säga... pyssel, omtanke och mat. :)
 
 
Det var med vemod vi lämnade den här fina familjen och begav oss hemåt igår.
 
 
Hemresan gick bra, barnen lekte med telefonerna och jag lyssnade på ljudbok. Vi stannade på IKEA i Sundsvall och åt en sen lunch och middag åt vi på MAX i Umeå.
När vi sen kom hem strax före nio, så packade vi alla upp våra väskor och ställde bort dom, startade en tvättmaskin och eldade och snabbt blev det kväll och dags att göra nattinatti.
 
Trots sen kväll igår så klev barnen upp utan knot nu på morgonen och när de gick till skolan åkte jag och Jörgen på ett möte och jag kan med glädje nu meddela att vi är godkända att få bli familjehemsföräldrar.
Det som nu återstår är bara lite sammanställningar och pappersjobb så får vi sen veta i vilken form vi ska få agera.
 
En härlig promenad i skogen tillsammans med Kicki har jag också hunnit med idag och nu blir det lite jobb i tvättstugan som får gälla resten av dagen.
 
Kram.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0