Spännande

Jörgen har tackat ja till ett jobb idag och börjar jobba redan V.19. Nu gäller det att ta vara på tiden fram tills dess, så vi får allt vi planerat hinna med gjort.
 
Vi började i eftermiddag med att åka ner till stan för lite shopping av nödvändiga vårkläder till Pontus, men också ett besök på en firma som bygger ihop lösningar för inglasningar av altaner och så.
Jag fick ju ett bra tips av en f.d arbetskamrat var man kan fixa sånt. Lite roligt var att jag känner ju bröderna som driver firman. :) Vi kommer helt klart att anlita dom och vi är så glada att vi äntligen hittat en lösning på vår altans problematik.
Det är så att vi måste byta ut alla hörnstolpar eftersom det är röta i dom, sen måste vi byta ut räcket och fönstren som finns på ena sidan, samt taket. 
Nu har vi en bra plan och behöver bara sätta igång med takbytet och stolpbytet, resten fixar glasfirman.
 
   
 
Tidigare idag tog jag en långpromenad med min gåvän, medans Jörgen påbörjade målartvättningen av huset. För det nämde jag ju inte, men huset ska målas om den här sommaren också.
 
Sen något annat lite spännande är att jag har kommit ett litet steg närmare till mitt "perfekta jobb" i afton. Jag har pratat med en som jobbar där jag vill jobba och de har behov av folk just nu. Ska ringa ett telefonnummer jag fick av henne i morgon. Önska mig nu lycka till!
 
Kram.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Lycka till! ✌

2014-04-25 @ 09:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0