Ont i själen

Besöket på LRF i torsdags gick bra. Vårat val att byta ut Swedbank juristen till en mycket trevlig och kompetent tjej på LRF, som vi alla känner lite också, var ett mycket bra val.
 
Jag och brorsan slängde i oss en hamburgare till middag innan vi skiljdes åt efter LRF besöket, sen promenerade jag upp till ladan för att se hockey med några arbetskamrater.
Det var en kul match att titta på.
 
Jag har också påbörjat projekt röjning och städ i Emmas rum. Usch så det kan se ut då ingen har orkat hålla efter på bra länge. :(
 
Jag passade också på att rensa och röja i klädkammaren och fick ihop tre proppfulla sopsäckar med kläder som ska skänkas bort!
 
Lördag började jag med att åka till pappas grav. Kände ett starkt behov att "prata" med honom! Tände också ljus i lycktorna.
När jag kom hem var resten av familjen vaken och vi gjorde oss i ordning för att åka ner till stan och fixa Pontus födelsedagspresent. Han ska få sitt rum tillfixat, så tapetprover lånades. Pontus har valt sina färger i den gråblå skalan.
 
 
I dag har jag varit ner till stan på ett event med jobbet. Vi fick gå på bio och se Disneys film Flygplan. Emma kunde inte följa för hon var på ett födelsedags firande på BodaBorg. Gubben var sjuk så det var bara jag, Pontus och en kompis till honom som kunde gå.
Inte den mest sevärda Disneyfilmen, men några gånger skrattade man väl till.
 
 Åkte sen förbi jobbet och blev tvungen att fylla på mynt i CaschGuarden.
 
Annars då? Jo herr Ångest har bitit sig fast som en stor klump i magen angående min jobbsituation och allt känns tungt och jobbigt! Det känns som om jag har blivit ertappad med att sno en godis i en gottaffär och väntar på att få skäll av farbror polisen.
Men kruxet är ju att jag har inte gjort något fel!?! Gruvar mig för facksamtal tillsammans med chefen som ska komma till skott i morgon.
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0