Hjälp jag hinner inte med!

I söndags åkte vi och hälsade på pappa på lassa och det var så roligt att se att han var så pigg och glad trots försämringen med benen och känseln.
Den stegvist höjda morfindosen har gett pappa en helt smärtfri tillvaro och det känns så bra att han inte behöver ha ont och plågas varje minut...
 
Idag har jag och Jörgen jobbat, medans Pontus har varit hemma och vilat till sin hängighet. Lisa har funnits i bakgrunden om han velat ha någon hjälp.
Jag hade telefonkontakt med pappa på eftermiddagen och då var de på väg att flytta honom till medicin 2 istället för ortopeden 4.
Inga direkta nyheter tyckte han,  men det framkom att han har fått sin egen rullstol nu och medicinlistan har ökats på med kortison. Kateter är också insatt samt att det talades om strålning och ett Umeåbesök...
 
När jag satt i bussen på väg hem fick jag besked via ett sms från syrran att pappa skulle ner till Umeå redan imorgon med Sambulansen. Jag ringde då till pappa och undrade om han ville ha sällskap, vilket han gärna ville.
Så snabbt fick jag kontakta jobbet och ta hjälp av Sara att fixa med ersättare och så..
Det händer så mycket nu och det är svårt att hinna vara med i svängarna.
 
Nu måste jag försöka sova några timmar så jag orkar vara ett trevligt sällskap i morgon
 
 
Kramisen.
.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0