Alexander Rybak

Angående min tanke tidigare om svärmorsdrömmen Alexander Rybak..... Har nog ändrat mig...ett rykte från förr säger att han blev så arg att han slog näven i väggen!!
Idag påstår Charlotte Perelli  att hans inställda uppträdande på allsång Lisseberg beror på tappad stråke och ilskeutbrott och sönderslagen "fela". Fiol alltså!! Jag gillar verkligen INTE oprovoserade utbrott av ilska!!! Nu sjönk han och jag gillar inte honom l

  Får ens egen prestation ta så mytcket plats, då får det vara för min del...VERKLIGEN!!

Kommentarer
Postat av: -

Herregud, han e ju också en människa. Han fick det utbrottet för att han har för höga krav på sig själv. För att han tänker alldeles för mycket på andra. Fattar inte varför folk ska ändra åsikt om honom efter utbrottet. Tänk vad han gått igenom. + att han varit sjuk i 1 vecka, men ville ändå åka och vara fansen till lags, som tack får han bara ilska och folk som tycker att han uppförde sig konstigt. Det där händer många någongång, men bara för att han e offentlig så verkar det värre. Men han e en helt underbar person, vet ingen som e så omtänksam och snäll som han, och bryr sig så om andra. Han e min vän, och det e jag jätteglad för, för han e härlig.

2010-06-30 @ 23:51:04
URL: http://-

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0